Mageia Design | Brighton Le Sands
15599
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15599,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

About This Project

A NEUTRAL CANVAS
A simple approach has had outstanding results in this inspiring residence – which is not the normal white house by the sea.

With their new home overlooking the ocean, it was only natural these clients wanted the residence to incorporate the elements of the surrounding seaside. The home was architecturally designed from three cubes set on angles pointing out to the sea, taking full advantage of the view. Mageia Design was commissioned to develop the style of the home’s interior, which has also been incorporated in the landscaping.

Client

Calautti

Info

A NEUTRAL CANVAS

Category
Featured, Residential